Valeriaan

Vanaf € 495.000,- v.o.n.

Een master bedroom met een badkamer en suite, een living met ramen rondom en vrij zicht op de natuur en volop praktische opbergruimte. Dit appartement heeft het allemaal. Daarbij geniet u volop van de zon op een mooie dag. Het balkon ligt namelijk ideaal op de zon en biedt alle ruimte voor een grote eettafel en royale lounge set. Zo kunt u het schitterende buitenleven van Essenvelt onderdeel maken van uw nieuwe thuis. Liever een iets andere indeling met een inloopkast of extra grote living? De architect heeft een aantal aantrekkelijke opties uitgewerkt.

De Heeren van Essen

Overzicht

  • Bouwnummers: Allure – 5 (1e verdieping), 9 (2e verdieping) & 13 (3e verdieping) Bravoure – 21 (1e verdieping), 25 (2e verdieping) & 29 (3e verdieping)
  • Woonoppervlakte: Circa 103 m²
  • Buitenruimte: Circa 14 m²
  • Type buitenruimte: Balkon
  • Ligging buitenruimte: Zuid en West
  • Berging op begane grond
  • Eén toegewezen parkeerplaats
  • Gedeeld eigendom van de gemeenschappelijke tuin én het Tuinjuweel

DIRECT INSCHRIJVEN →

De appartementen van De Heeren van Essen worden verkocht op basis van verkoopstukken die met de grootste zorg zijn samengesteld. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Artist Impressies van zowel het interieur als het exterieur, sfeerplattegronden, verkooptekeningen etc. Bekijk hiervoor de downloadpagina.

BEKIJK DE DOWNLOADS →

Sfeerplattegrond

Deze sfeerplattegrond is niet op schaal. Voor de exacte afmetingen en overige details van de plattegronden verwijzen wij u naar de verkooptekeningen. Sanitair en keukens zijn indicatief. Met veel zorg hebben we de plattegrond van type Valeriaan geschetst en getekend. Er is nagedacht over optimaal gebruik van de verschillende verblijfsruimten en uw mogelijke wensen en eisen. Toch zijn er nog optionele keuzes mogelijk. Wij verwijzen u hiervoor graag naar de optietekeningen op de downloads pagina.

Interesse in dit woningtype?

Volg dan onderstaande stappen.

Voorkeuren 

Bekijk de interactieve situatiekaart en bepaal hiermee uw favoriete bouwnummer(s).

WONINGAANBOD →

Downloads

Download hier alle documentatie, zoals de prijslijst en de verkooptekeningen.

DOWNLOADS →

Inschrijven

Vul het online inschrijfformulier in en schrijf u in op uw favoriete woning(en).

INSCHRIJVEN →