Grote Wederik (penthouse)

Vanaf €1.050.000,- v.o.n.

Penthouse

Het neusje van de zalm bevindt zich op de bovenste woonlaag van De Heeren van Essen. Kom binnen en loop via de openslaande deuren met glasopeningen de living in. Een zee aan ruimte en indelingsmogelijkheden, maar bovenal is het hier altijd heerlijk licht  onder andere door de lichtkoepel die hier standaard aanwezig is. Het terras is bijna net zo groot als de living, waardoor u hier perfect een ‘tuinkamer’ van kunt maken waar u in alle rust geniet van het goede leven. Hier kunt u ook heerlijk beschut onder de mooie luifel zitten. Overigens heeft de master bedroom ook toegang tot een woningbreed terras. Word wakker, neem een lekker bad en kijk ondertussen uit op de omgeving. Altijd een beetje vakantie­gevoel, maar dan in eigen huis. Geniet u liever van de opkomende zon vanuit de woonkamer? Dit kan ook, u kunt het slaap en woonprogramma optioneel omwisselen.

Overzicht

  • Bouwnummers: 16 (Allure) en 32 (Bravoure)
  • Gelegen op de vierde verdieping
  • Woonoppervlakte: Circa 164 m²
  • Buitenruimte: Circa 67 m²
  • Type buitenruimte: twee dakterrassen
  • Ligging buitenruimte: Zuid, West en Noord
  • Berging op begane grond
  • Eén toegewezen parkeerplaats
  • Gedeeld eigendom van de gemeenschappelijke tuin én het Tuinjuweel

DIRECT INSCHRIJVEN →

De appartementen van De Heeren van Essen worden verkocht op basis van verkoopstukken die met de grootste zorg zijn samengesteld. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Artist Impressies van zowel het interieur als het exterieur, sfeerplattegronden, verkooptekeningen etc. Bekijk hiervoor de downloadpagina.

BEKIJK DE DOWNLOADS →

Sfeerplattegrond

Deze sfeerplattegrond is niet op schaal. Voor de exacte afmetingen en overige details van de plattegronden verwijzen wij u naar de verkooptekeningen. Sanitair en keukens zijn indicatief. Met veel zorg hebben we de plattegrond van type Grote Wederik geschetst en getekend. Er is nagedacht over optimaal gebruik van de verschillende verblijfsruimten en uw mogelijke wensen en eisen. Toch zijn er nog optionele keuzes mogelijk, in het bijzonder de optie waarbij het woonprogramma met het slaapprogramma gewisseld kan worden. Wij verwijzen u hiervoor graag naar de optietekeningen op de downloads pagina.

Interesse in dit woningtype?

Volg dan onderstaande stappen.

Voorkeuren 

Bekijk de interactieve situatiekaart en bepaal hiermee uw favoriete bouwnummer(s).

WONINGAANBOD →

Downloads

Download hier alle documentatie, zoals de prijslijst en de verkooptekeningen.

DOWNLOADS →

Inschrijven

Vul het online inschrijfformulier in en schrijf u in op uw favoriete woning(en).

INSCHRIJVEN →