Bosanemoon

Vanaf € 585.000,- v.o.n.

Veel mooier dan dit wordt het niet. Ontwaken met vrij zicht op de mooie omgeving, aan het kookeiland staan en vrij de natuur in kijken en volop leefruimte die in veel opzichten nog kan worden aangepast naar uw wensen. Zit u straks op het meer dan riante balkon met een groepje vrienden te eten? Of leest u hier totaal ontspannen een boek terwijl de achtergrondmuziek wordt verzorgd door het gezang van vogels?

De Heeren van Essen

Overzicht

  • Bouwnummers:Allure – 4 (1e verdieping), 8 (2e verdieping) & 12 (3e verdieping) Bravoure – 20 (1e verdieping), 24 (2e verdieping) & 28 (3e verdieping)
  • Woonoppervlakte: Circa 123 m²
  • Buitenruimte: Circa 15 m²
  • Type buitenruimte: Balkon
  • Ligging buitenruimte: Zuid en West
  • Berging op begane grond
  • Eén toegewezen parkeerplaats
  • Gedeeld eigendom van de gemeenschappelijke tuin én het Tuinjuweel

DIRECT INSCHRIJVEN →

De appartementen van De Heeren van Essen worden verkocht op basis van verkoopstukken die met de grootste zorg zijn samengesteld. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Artist Impressies van zowel het interieur als het exterieur, sfeerplattegronden, verkooptekeningen etc. Bekijk hiervoor de downloadpagina.

BEKIJK DE DOWNLOADS →

Sfeerplattegrond

Deze sfeerplattegrond is niet op schaal. Voor de exacte afmetingen en overige details van de plattegronden verwijzen wij u naar de verkooptekeningen. Sanitair en keukens zijn indicatief. Met veel zorg hebben we de plattegrond van type Bosanemoon geschetst en getekend. Er is nagedacht over optimaal gebruik van de verschillende verblijfsruimten en uw mogelijke wensen en eisen. Toch zijn er nog optionele keuzes mogelijk. Wij verwijzen u hiervoor graag naar de optietekeningen op de downloads pagina.

Interesse in dit woningtype?

Volg dan onderstaande stappen.

Voorkeuren 

Bekijk de interactieve situatiekaart en bepaal hiermee uw favoriete bouwnummer(s).

WONINGAANBOD →

Downloads

Download hier alle documentatie, zoals de prijslijst en de verkooptekeningen.

DOWNLOADS →

Inschrijven

Vul het online inschrijfformulier in en schrijf u in op uw favoriete woning(en).

INSCHRIJVEN →